cabaret: Leon van der Zanden in Theater de Hofnar

  • Leon van der Zanden
    Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
    © Gertjan van der Loo
  • Leon van der Zanden
    Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
    © Gertjan van der Loo
  ZA.
18 MEI
LEON VAN DER ZANDEN Theater de Hofnar, Valkenswaard
2013
 
Hoofdprogramma Leon van der Zanden
Toegang € 18 / pas € 16

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 18 mei 2013.
Dat is 2713 dagen geleden.

Extra informatie

Waar Leon in zijn eerdere shows vroeg om onze steun, helpt hij nu ons. Voor het eerst onderhandelt hij met de waanzin van het leven en maakt die tot iets dat we kunnen vastpakken. En duikt hij diep genoeg in de ellende om met een voorstelling te komen die oprecht hilarisch is. Cabaretier Laurens Kristof was een vriend van Leon. In de laatste maanden van zijn leven werkte hij in het geheim aan een show. Nadat hij als vermist was opgegeven, werd zijn lichaam ontdekt, met zelfmoord als de meest waarschijnlijke verklaring. Leon betwijfelt dat. Toen hij het pak papier met Kristofs onafgemaakte show in handen kreeg, besloot Leon hem te spelen onder diens oorspronkelijke titel ‘REBEL’.

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

FOTO'S VAN Leon van der Zanden

Foto Leon van der Zanden te Utrecht International Comedy Festival 2014 Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
 
Bekijk alle 10 foto's van Leon van der Zanden

Gerelateerd nieuws