cabaret: Rob Kamphues Sterke Verhalen in Stadsgehoorzaal Vlaardingen op ZATERDAG 20 OKTOBER 2012

  ZA.
20 OKT
ROB KAMPHUES STERKE VERHALEN Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2012
 
Hoofdprogramma Rob Kamphues
Toegang €16,80

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 20 oktober 2012.
Dat is 4178 dagen geleden.

Extra informatie

Wat doet iemand als hij in zeven sloten tegelijk loopt en alles kwijt denkt te raken dat hem dierbaar is? Als je met je kinderen in een caravan woont zonder gas, water en licht. Dan besluit je Formule 1 coureur te worden. Althans, dat besloot Rob Kamphues. ‘Sterke verhalen’ zou gaan om de ellende van een ander, maar om dat te kunnen vertellen, moet je bij jezelf beginnen. En dat bleek bij Rob al avondvullend te zijn. Is dat leuk? Ja, het is altijd leuk om te horen hoe iemand anders er een nog grotere puinhoop van heeft gemaakt dan uzelf.

Sterke verhalen is ontroerend, humoristisch en bij vlagen beklemmend. Een programma voor iedereen die nu in een crisis zit, hem net achter de rug heeft, of bang is dat hij binnenkort uitbreekt, kortom: iedereen dus.

Route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Openbaar Vervoer Het Theater van Vlaardingen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van RET metrostation Vlaardingen Centrum. De gezellige route voert u langs de haven, over de Oosthavenkade richting het centrum. Bij de kruising met de Schiedamse..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen Vlaardingen