cabaret: Acda en de Munnik 'T Heerst in Stadsgehoorzaal Vlaardingen

  • Acda en de Munnik
    Paaspop Schijndel 2010
    © Marcel Poelstra
  • Acda en de Munnik
    Paaspop Schijndel 2010
    © Marcel Poelstra
  VR.
05 APR
ACDA EN DE MUNNIK 'T HEERST Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2013
 
Hoofdprogramma Acda en de Munnik
Toegang €22,60

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 05 april 2013.
Dat is 2553 dagen geleden.

Extra informatie

Vorig jaar kon u in een uitverkochte Grote Zaal genieten van de try-out van ‘ ’T Heerst’ van Acda en de Munnik. Inmiddels is de voorstelling helemaal klaar en nóg leuker. Tijd voor de tweede ronde dus!
Geniet opnieuw van spitsvondigheden gecombineerd met schitterende muziek, sinds jaar en dag het handelsmerk van Thomas Acda en Paul de Munnik.

In de voorstelling worden twee vrienden op hun reis door Amerika overvallen door een apocalyptische storm. Als de wind is gaan liggen, blijken de mannen terecht gekomen te zijn in een decor van een stilstaande storm. Tijdens het wachten en hopen gevonden te worden, ontspinnen zich scènes, diepere gesprekken en alles wat ze kunnen verzinnen om de tijd te verdrijven, natuurlijk afgewisseld met prachtige liedjes. Paul en Thomas worden wederom live bijgestaan door (bas)gitarist David Middelhoff.

Route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Openbaar Vervoer Het Theater van Vlaardingen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van NS Station Vlaardingen Centrum. De gezellige route voert u langs de haven, over de Oosthavenkade richting het centrum. Bij de stoplichten gaat u rechts. Na on..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen Vlaardingen
 

FOTO'S VAN Acda en de Munnik

Foto Acda en de Munnik te Koninginnedag 2004 Foto Acda en de Munnik te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Acda en de Munnik te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Acda en de Munnik te Paaspop Schijndel 2010 Foto Acda en de Munnik te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Acda en de Munnik te Paaspop Schijndel 2010
 
Bekijk alle 16 foto's van Acda en de Munnik

Gerelateerd nieuws