cabaret: Gebroeders Fretz Revolte in Stadsgehoorzaal Vlaardingen op ZATERDAG 13 APRIL 2013

  ZA.
13 APR
GEBROEDERS FRETZ REVOLTE Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2013
 
Hoofdprogramma Gebroeders Fretz
Toegang €15,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 13 april 2013.
Dat is 4024 dagen geleden.

Extra informatie

Banken vallen neer, ons geld is gewichtloos, de wereld staat in de fik en het grijze midden regeert. Er is geen tijd meer voor gedonder. Het is tijd voor een revolte. Maar moet je om een opstand te beginnen niet eerst doordringen tot het centrum van de macht?

In ‘Revolte’ besluiten De Gebroeders Fretz hun idealen in Den Haag te gaan verwezenlijken. Hun missie is om van Johan de eerste bruine minister-president van Nederland te maken, met Marcel als oer-Hollandse spindoctor en running mate aan het roer. Een historische strijd breekt aan, maar als Obama het in Amerika kan, dan kunnen de Gebroeders het hier ook. In tijden van crisis nodigt het duo u uit voor hun opzwepende vertelling over de weg van droom tot daad.

Revolte is een messcherpe, hilarische en eigenzinnige mix van pop, hoop en stand-up waar Nederland in bange dagen naar smacht. Het cabaretduo wordt in deze voorstelling muzikaal bijgestaan door de gerenommeerde gitarist Edoardo Righini.

Route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Openbaar Vervoer Het Theater van Vlaardingen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van RET metrostation Vlaardingen Centrum. De gezellige route voert u langs de haven, over de Oosthavenkade richting het centrum. Bij de kruising met de Schiedamse..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen Vlaardingen