cabaret: Jochen Otten - Jochen Otten on ice in Podium 't Beest op DONDERDAG 15 NOVEMBER 2012

  DO.
15 NOV
JOCHEN OTTEN - JOCHEN OTTEN ON ICE Grote Zaal Podium 't Beest, Goes
2012
 
Hoofdprogramma Jochen Otten
Toegang Prijs : € 15

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 15 november 2012.
Dat is 4151 dagen geleden.

Extra informatie

In ‘Jochen Otten on ice’ houdt Jochen een hilarisch relaas over de eeuwige twijfel. Zijn komische wereld legt niet alleen de onrust van het twijfelen volkomen bloot, maar met vlijmscherpe grappen luidt hij ook het einde ervan in. Even pijnlijk als ontroerend. Even gitzwart als frivool. Twijfel je nog om te komen? Nou, daar ga je al…
Jochen Otten schrijft voor het succesvolle televisieprogramma ‘Dit was het nieuws’ en was de afgelopen drie jaar vaste columnist bij het radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’. Als lid van het belangrijkste stand-up-collectief ‘Comedytrain’ speelt hij geregeld in hun thuishonk ‘Toomler’ in Amsterdam en tourt hij mee in de Comedytrain theatertour. Jochen won eerder de persoonlijkheidsprijs op Cameretten en de publieksprijs van de Holland Casino Podium Prijs. In 2004 was hij finalist van het VARA Leids cabaretfestival.

Try-out.

http://tbeest.nl/theater/jochen-otten-in-ice/

Route naar Podium 't Beest

't Beest ligt aan de Beestenmarkt in het centrum van Goes. Met de auto kun je parkeren in en rondom het centrum. Er is altijd ruimte in Parkeergarage Centrum. Vanaf daar ben je binnen twee minuten in 't Beest. Kom je met de trein? Je kunt uit..

Bekijk complete route naar Podium 't Beest Goes
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws