cabaret: Pieter Derks in Podium 't Beest op DONDERDAG 14 FEBRUARI 2013

  • Pieter Derks
    Lowlands 2015 - zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
  DO.
14 FEB
PIETER DERKS Grote Zaal Podium 't Beest, Goes
2013
 
Hoofdprogramma Pieter Derks
Toegang Prijs : € 15

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 14 februari 2013.
Dat is 4081 dagen geleden.

Extra informatie

n Derks’ vierde programma gaat het over de vreemde eigenschap van de mens om altijd dat te willen doen waar hij niet voor gemaakt is. Dingen waterpas hangen bijvoorbeeld, en het land regeren, en soepel kunnen dansen. Maar het gaat ook over al het nieuws dat Pieter te pakken kan krijgen. Elke avond dus andere grappen, en weer nieuwe verhalen. Want zelf mag hij er dan niet voor gemaakt zijn een kapstok aan de muur te bevestigen zonder dat die naar beneden komt, op het podium is hij volledig op z’n plek.

De Volkskrant noemde hem in zijn vorige programma ‘een verademing: verzorgd, actueel, venijnig en literair’. Precies de ingrediënten voor een avondje fris ouderwets cabaret.

http://tbeest.nl/theater/pieter-derks/

Route naar Podium 't Beest

't Beest ligt aan de Beestenmarkt in het centrum van Goes. Met de auto kun je parkeren in en rondom het centrum. Er is altijd ruimte in Parkeergarage Centrum. Vanaf daar ben je binnen twee minuten in 't Beest. Kom je met de trein? Je kunt uit..

Bekijk complete route naar Podium 't Beest Goes
 

FOTO'S VAN Pieter Derks

Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Pieter Derks

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws