cabaret: Claudia de Breij - Alleen in Theater Walhalla op ZONDAG 21 APRIL 2013

  • Claudia de Breij
    Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  • Claudia de Breij
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  ZO.
21 APR
CLAUDIA DE BREIJ - ALLEEN Theater Walhalla, Rotterdam
2013
 
Hoofdprogramma Claudia de Breij
Toegang 12,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 21 april 2013.
Dat is 3447 dagen geleden.

Extra informatie

Precies een jaar geleden annuleerde Claudia de Breij haar theatertour. Ze wilde even onder de druk uit van deadlines, voorstellingen, nieuwe liedjes en grappen. Om te kijken of er nog wat kwam. En ja, er kwam iets. Liedjes kwamen er, en het één en ander aan verhalen en grappen. Hoe het er precies uit gaat zien weet ze pas als het begint, maar wat heeft ze er een zin in! Een avondje met Claudia de Breij. En met Sander Geboers op toetsen en Reyer Zwart op snaren. En met u.

Route naar Theater Walhalla

Metro/Trein Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houdt de c1000 aan uw rechterhand en lo..

Bekijk complete route naar Theater Walhalla Rotterdam
 

FOTO'S VAN Claudia de Breij

Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 9 foto's van Claudia de Breij

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws