cabaret: Paulien Cornelisse - Maar Ondertussen in Theater Walhalla

  ZA.
11 MEI
PAULIEN CORNELISSE - MAAR ONDERTUSSEN Theater Walhalla, Rotterdam
2013
 
Hoofdprogramma Paulien Cornelisse
Toegang 15,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 11 mei 2013.
Dat is 2694 dagen geleden.

Voorstelling uitverkocht
Paulien Cornelisse - Maar Ondertussen in Theater Walhalla is uitverkocht.
Deze voorstelling was uitverkocht.

Extra informatie

In haar nieuwe en 3e cabaretprogramma gaat Paulien Cornelisse zich bezig houden met alles wat onbelangrijk lijkt, en dat misschien ook wel is.
Paulien heeft een bril met een sterkte van -6, wat haar extreem bijziend maakt. Ze bekijkt de dingen graag van dichtbij en het analyseren van insecten en kamerplanten en hun gevoelsleven behoort daarom tot haar specialiteiten. De 'grote bewegingen in de samenleving' zijn voor haar echter nogal onbegrijpelijk.

Het is een geruststellende gedachte dat ook wereldleiders worden aangestuurd door krachten waar zij geen weet van hebben, zoals bijvoorbeeld het chagrijnige karakter van de familieparkiet. Grote dingen gebeuren in de wereld. Maar ondertussen.

In 2010 won Paulien de Neerlands Hoop, een prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief.

Route naar Theater Walhalla

Metro/Trein Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houdt de c1000 aan uw rechterhand en lo..

Bekijk complete route naar Theater Walhalla Rotterdam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws