cabaret: Erik van Muiswinkel - Schettino! (Try-out) in Theater Walhalla

  ZA.
08 JUN
ERIK VAN MUISWINKEL - SCHETTINO! (TRY-OUT) Theater Walhalla, Rotterdam
2013
 
Toegang 15,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 08 juni 2013.
Dat is 2665 dagen geleden.

Extra informatie

Na zijn solodebuut 4-8-'61, waarin hij genadeloos afrekende met zijn geboortedatum, en het grote succes van de Oudejaarsconference 2012: Het Eerlijke Verhaal, keert Erik van Muiswinkel terug met Schettino!, een voorstelling vol scherpe vragen. Vragen die in deze onzekere tijden net dat extra beetje paniek en verwarring kunnen veroorzaken waar we behoefte aan hebben. Want wie gaan wij ons lot toevertrouwen als het tij zich tegen ons keert?
Schettino! ontleent zijn naam aan het tragikomische verhaal van de dappere kapitein Schettino, die voor een particulier pleziertje zijn complete cruiseschip op de Italiaanse rotsen liet lopen. Waarna hij voor de zekerheid als eerste het zinkende schip verliet in een verwarmde reddingsboot met enkele leuke assistentes. Leiderschap 2.Nul!

Route naar Theater Walhalla

Metro/Trein Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houdt de c1000 aan uw rechterhand en lo..

Bekijk complete route naar Theater Walhalla Rotterdam