cabaret: Hans Visser en Irena Filippova: Hermitage Concert in Podium 't Beest op DONDERDAG 30 JANUARI 2014

  DO.
30 JAN
HANS VISSER EN IRENA FILIPPOVA: HERMITAGE CONCERT Grote Zaal Podium 't Beest, Goes
2014
 
Toegang € 15,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 30 januari 2014.
Dat is 3735 dagen geleden.

Extra informatie

Een schilderachtige multimedia-voorstelling: Theatermaker Hans Visser (Flairck) en zijn Russische evenknie Irena Filippova duiken in de geschiedenis van de Hermitage in Sint-Petersburg en gaan op zoek naar de muziek en verhalen achter de bijzondere collectie.
Het levert een twee uur durende, bijzondere, muzikale reis op door de 250 jaar oude Hermitage: eens het persoonlijke bezit van de Tsaren, nu de schatbewaarder van wereldcultuur op Russische bodem en het grootste museum ter wereld.

‘Hermitage Concert’ is beslist geen reproductie van barok, klassieke of romantische muziek, maar een eigenzinnige impressie van sferen.In deze kleurrijke multimedia-voorstelling bezorgen Visser en Filippova u een indrukwekkende belevenis in ruimte en tijd langs de wereldschatten en de Russische geschiedenis.

Route naar Podium 't Beest

't Beest ligt aan de Beestenmarkt in het centrum van Goes. Met de auto kun je parkeren in en rondom het centrum. Er is altijd ruimte in Parkeergarage Centrum. Vanaf daar ben je binnen twee minuten in 't Beest. Kom je met de trein? Je kunt uit..

Bekijk complete route naar Podium 't Beest Goes