cabaret: Blau Hynder: Ghost Track in Podium 't Beest op DONDERDAG 13 FEBRUARI 2014

  DO.
13 FEB
BLAU HYNDER: GHOST TRACK Grote Zaal Podium 't Beest, Goes
2014
 
Toegang € 15,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 13 februari 2014.
Dat is 3722 dagen geleden.

Extra informatie

Wij zien een regieruimte en een studio vol instrumenten. De onberekenbare muzieklegende Harry – een pain in the ass – gaat na een zwart gat van twintig jaar een nieuw album opnemen.

Zijn zangstem, zijn weerzin, alles draagt bij aan het work in progress dat wij van nabij volgen. In een intens samenspel met de technicus en de geroutineerde musici krijgt het album track voor track gestalte en stevent de sessie af op het ultieme duet met de zangeres waar alleen de stem nog van bestaat. Ghost Track is theater waarin live (pop)muziek een prominente rol speelt.

Per project werkt Blau Hynder samen met andere schrijvers, regisseurs en acteurs. In Ghost Track zijn dat schrijver Jan Veldman, acteurs Hein van der Heijden en Henk Zwart. Regisseur is Dick Hauser.

http://tbeest.nl/theater/blau-hynder-ghost-track/

Route naar Podium 't Beest

't Beest ligt aan de Beestenmarkt in het centrum van Goes. Met de auto kun je parkeren in en rondom het centrum. Er is altijd ruimte in Parkeergarage Centrum. Vanaf daar ben je binnen twee minuten in 't Beest. Kom je met de trein? Je kunt uit..

Bekijk complete route naar Podium 't Beest Goes