cabaret: Pieter Jouke in So What! op VRIJDAG 29 NOVEMBER 2013

  VR.
29 NOV
PIETER JOUKE So What!, Gouda
2013
 
Hoofdprogramma Pieter Jouke
Toegang Toegang: € Niet Leden 9.00*
Leden betalen: € 7.00*
* De prijs is inclusief € 1.00 servicekosten

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 29 november 2013.
Dat is 3793 dagen geleden.

Extra informatie

Na diverse optredens in So What!, zowel met de Hyena’s, De Staat van Verwarring als met solo-optredens, is Pieter Jouke terug. Vanavond zal hij weer het podium van So What! betreden. Deze cabaretier is dan ook zeer betrokken bij So What! Onlangs opende hij nog de tentoonstelling van `So What! Gold´ in Museum Gouda.

Pieter Jouke reist langs absurde, hilarische ideeën en meningen. Zie het als een vakantie, ga maar mee, ontspan en luister. Maar ontspan niet teveel want Pieter Jouke heeft het talent om je steeds weer op het juiste been te zetten waar je dat net niet verwacht. Hij is met niemand te vergelijken.

Hij zwierf rond op televisie van De Staat Van Verwarring bij de VPRO tot CQC bij Veronica. Ondertussen schreef hij voor andere cabaretiers. en is hij actief lid van Buro Renkema. Ook publiceerde Jouke diverse humoristische boeken.

Route naar So What!

Openbaar vervoer Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen naar So-what. * Neem de uitgang aan de centrumzijde. * Sla linksaf en loop via de Vredebest richting het centrum. * Steek bij het eerste kruispunt over en loop ..

Bekijk complete route naar So What! Gouda
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws