cabaret: Creatifs in Comedy Theater in de Nes op ZONDAG 30 MAART 2014

  ZO.
30 MRT
CREATIFS Comedy Theater in de Nes, Amsterdam
2014
 
Hoofdprogramma Creatifs
Toegang Vanaf 13,50 euro

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 30 maart 2014.
Dat is 3109 dagen geleden.

Extra informatie

Kom kijken naar de tournee van Creatifs in Amsterdam en meldt je aan voor volgend jaar.

Wat is Creatifs? Creatifs maakt een heleboel korte acts. Deze acts zijn avondvullend of los te zien en te koop, bijvoorbeeld voor dinnercabaret of belevingshows. Voor Creatifs moet je een zelfmaker zijn van theater tot film.
Harry Glotzbach: Ik heb onlangs de eer gehad om een theateravondje Creatifs te presenteren. Wat een energie, wat een theatraliteit en wat een originaliteit zit er in deze jonge groep theatermakers. Het was fantastisch om hier deel van uit te mogen maken en bovenal een grote theatrale inspiratiebron voor mijzelf.
Gehost door de doorgewinterde cabaretier: Dolf Jansen.

Creatifs speelt zondag 30 maart 2014 in het Comedy Theater in Amsterdam. De voorstelling begint om 15.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €13,50 via http://creatifs.biz/tickets--kadootjes/tickets-tournee-2014/met-dolf-jansen-op-zondag-30-maart-1530-uur-amsterdam#.UxYKb16JbE4

Route naar Comedy Theater in de Nes

Trein Uitstappen op Amsterdam Centraal Station. Vanaf het station is het mogelijk om met de tram, metro of te voet naar het Comedy Theater in de Nes te komen. Metro Vanaf Amsterdam Centraal Station 51 Westwijk 53 Gaasperplas ..

Bekijk complete route naar Comedy Theater in de Nes Amsterdam