cabaret: Op Sterk Water - Improvisatietheater in Verkadefabriek op ZATERDAG 02 MEI 2015

  ZA.
02 MEI
OP STERK WATER - IMPROVISATIETHEATER Grote theaterzaal Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2015
 
Hoofdprogramma Op Sterk Water

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 02 mei 2015.
Dat is 2708 dagen geleden.

Extra informatie

Dit seizoen nemen de mannen van Nederlands beste impro-cabaretgroep u mee op een ongelooflijke ontdekkingsreis. Met snelle, intelligente, hilarische en muzikale improvisaties scheren ze langs de rafelranden van de fantasie, vissen ze naar de meest verbluffende verhalen en voeren ze u in een kolkende stroom mee tot voorbij de horizon van de verbeelding. Langs griezelig herkenbare situaties en langs plekken waar geen mens ooit is geweest. Met interactief decor, visuele gimmicks, vlijmscherpe humor, muzikale hoogstandjes, maar vooral: virtuoze improvisatie. Ga het avontuur aan en beleef een avond die u nooit eerder beleefde! De pers over hun vorige show: “voor deze club is maar één slogan denkbaar: Op Sterk Water, er is geen betere.” (de Volkskrant, 4 sterren)

Met in wisselende samenstelling Roemer van der Steeg, Tim Zeegers, Steyn de Leeuwe, Dave Luza en Daniel Koopmans Visuals Tom Schrooten

Route naar Verkadefabriek

De Verkadefabriek staat aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch, naast het spoor, in de Boschdijkstraat - tegenover de W2 Concertzaal en Kunstinitiatief Artis. Op circa vijf minuten loopafstand van het NS Station. De Verkadefabriek heef..

Bekijk complete route naar Verkadefabriek 's-Hertogenbosch
 

Gerelateerd nieuws