cabaret: Urbanus Zelf! in Theater Castellum op VRIJDAG 10 OKTOBER 2014

  • Urbanus
    Suikerrock 2014
  VR.
10 OKT
URBANUS ZELF! Fonds Alphenzaal Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
2014
 
Hoofdprogramma Urbanus

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 10 oktober 2014.
Dat is 2537 dagen geleden.

Extra informatie

De Vlaamse zanger en komiek URBANUS speelde in het theaterseizoen 2013-2014 in de Nederlandse theaters zestig nagenoeg allemaal UITVERKOCHTE voorstellingen van zijn show URBANUS ZELF!. De recensies waren als vanzelfsprekend lovend en daarom voegt URBANUS er nog 30 shows aan toe.

Nederlanders nog eens verblijden met een intussen perfect gefinetunede show. De show is een best of met hits als “Hittentit”, “Madammen Met Een Bontjas”, “Quand Les Zosiaux Chantent Dans Le Bois”, “Bakske Vol Met Stro”, “1-2-3 Rikke Tikke Tik”, “Poesje Stoei”, doorspekt met een paar nieuwe nummers. De liedjes worden aan mekaar geveterd met splinternieuwe sketches, oneliners, twoliners en visuele onnozelheden. Een feest van herkenning. Vrees dus niet, hij lijkt nog steeds op zichzelf.

Route naar Theater Castellum

Openbaar vervoer Vanuit de stations Utrecht, Gouda en Leiden is Alphen aan den Rijn goed per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.ns.nl of www.9292ov.nl. Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 9 min..

Bekijk complete route naar Theater Castellum Alphen aan den Rijn
 

FOTO'S VAN Urbanus

Foto Urbanus te Suikerrock 2014 Foto Urbanus te Suikerrock 2014 Foto Urbanus te Suikerrock 2014 Foto Urbanus te Suikerrock 2014
 
Bekijk alle 4 foto's van Urbanus

Gerelateerd nieuws