cabaret: Ilse Warringa & Niek Barendsen | & Paren & in Meervaart op DONDERDAG 02 APRIL 2015

  DO.
02 APR
ILSE WARRINGA & NIEK BARENDSEN | & PAREN & Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2015
 
Toegang €15,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 02 april 2015.
Dat is 3283 dagen geleden.

Extra informatie

Niek en Ilse spelen een stoet van beroemde paren door de eeuwen heen: van Adam & Eva tot Adolf & Eva, van John & Yoko tot Victor & Rolf, van Hella & Freek tot Charles & Diana. Even binnenkijken bij de VanderValkjes, de Ceauşescu’tjes, de Obama’s en de Osama’s. Wereldberoemde paren, maar thuis zijn ze net als wij.
Na het succes van ‘Nest, Tafel en Bed’, waarin ze een keur van pijnlijk herkenbare speeches de zaal in slingerden, nemen ze nu alle beroemde stellen onder de loep in een voorstelling die precies het midden houdt tussen cabaret en toneel. Kom vooral kijken met uw partner, want waarschijnlijk ziet u uw eigen relatie ook weerspiegeld.
Niek Barendsen is cabaretier en schrijver van onder andere ‘Midlife’, ‘Alex in Wonderland’, ‘Welkom in de Gouden Eeuw’ en ‘Het Klokhuis’. Ilse Warringa is actrice en zangeres bij verschillende theatergezelschappen en maakt o.a. deel uit van Tg.BloodyMary. Regie: Albert Jan van Rees (‘Toren C’, ‘Overspel’).

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam