cabaret: Rayen Panday | Vrijspraak in Meervaart op ZATERDAG 11 APRIL 2015

  ZA.
11 APR
RAYEN PANDAY | VRIJSPRAAK Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2015
 
Toegang €15,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 11 april 2015.
Dat is 3274 dagen geleden.

Extra informatie

In zijn tweede avondvullende voorstelling wil Rayen niet alleen vrij zijn, maar zich vooral ook vrij voelen. Want wat doe je als je eindelijk vrijgesproken bent van al je verplichtingen? Alles wat je leuk vindt natuurlijk! Althans, dat zou je denken. Lukt het hem om zich vrij te laten spreken door de jury? ‘Vrijspraak’ gaat over je niet meer schuldig te hoeven voelen en op te houden met de schuld bij anderen neer te leggen. Want ook al lijkt het allemaal verdacht, er is niets aan de hand totdat het tegendeel bewezen is. Waar rook is, is rook. Waar vuur is, is vuur. Als je een goed pleidooi houdt, kun je overal mee weg komen.
Rayen Panday bewees als vaste kracht bij het Amsterdamse Comedy Café én met zijn succesvolle debuutprogramma ‘Drie keer Rayen’ dat hij een comedytalent is om rekening mee te houden. Hij staat dan ook niet voor niets als tekstschrijver op de loonlijst van het populaire tv-programma ‘Zo: Raymann’.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam