cabaret: Eric Koller - blijft thuis! in Theater de Purmaryn op WOENSDAG 11 FEBRUARI 2015

  WO.
11 FEB
ERIC KOLLER - BLIJFT THUIS! Grote Zaal Theater de Purmaryn, Purmerend
2015
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 11 februari 2015.
Dat is 3333 dagen geleden.

Extra informatie

Op de vraag “Eric, ga je nog een nieuwe voorstelling maken?” was Kollers antwoord kort en resoluut; “Ik blijf lekker thuis.” Zijn impresariaat vond dit een briljant idee. Een half jaar later was een volle tournee van ‘Koller blijft thuis!’ geboekt… Of hij er zin in heeft? Nee, totaal niet!
Hoewel Koller het eens een jaar rustig aan wilde doen, zich had willen beramen op andere plannen, z’n koffers had willen pakken, de noorderzon had willen omhelzen, ziet het ernaar uit dat hij toch op tournee zal moeten. Maar cancelen is niet Kollers stijl. Dus heeft hij zijn huiskamer in de bus geladen en verwelkomt hij u graag, bij hem thuis, in uw theater. U vergezelt Koller deze hilarische avond vol absurde momenten waarin hij zijn plannen probeert door te zetten.

Route naar Theater de Purmaryn

Per auto Theater de Purmaryn is gevestigd aan het Waagplein, in het hartje van Purmerend. De stadskern is voetgangersgebied, daar geldt een inrijverbod. In de binnenstad geldt op winkeltijden betaald parkeren. 's Avonds na 18.00 en op zon- en fees..

Bekijk complete route naar Theater de Purmaryn Purmerend