cabaret: Paul de Leeuw - Ik ben rustig! in De Warande

  • Paul de Leeuw
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  • Paul de Leeuw
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  VR.
12 DEC
PAUL DE LEEUW - IK BEN RUSTIG! De Warande, Turnhout
2014
 
Hoofdprogramma Paul de Leeuw
Toegang 1e rang € 23,75
2e rang € 21,25
3e rang € 18,75
4e rang € 10,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 12 december 2014.
Dat is 1936 dagen geleden.

Extra informatie

Oké. Wat zou je doen? Als ze morgen tegen je zeggen: ‘dit wordt je laatste dag,’ waar ga je dan heen? Wat wil je nog zeggen? Tegen wie? Blijf je rustig? Of wil je nog één keer een statement maken? Paul de Leeuw vraagt het zich allemaal af. In de opvolger van het succesvolle Poephoofd wil hij weten wie hem gaat missen. Wat hij achterlaat. Met wie hij nog één keer de liefde zou willen bedrijven. En hoe hij uiteindelijk het leven wil verlaten: gezellig tijdens Heel Holland Bakt of gewoon net als een poes er stilletjes tussenuit glippen. ‘Prachtig pijnlijk en magnifiek mooi,’ jubelt de pers. ‘Huivering en zinderende hilariteit.’ Wij zouden het wel weten. Op je laatste dag ga je met een hoop vrienden naar Ik ben rustig! Dát zou je moeten doen.

Route naar De Warande

De Warande ligt op 10 minuten lopen van het Turnhoutse station en op 5 minuten van de Grote Markt. Turnhout is met de wagen eenvoudig te bereiken via de E34 Antwerpen-Eindhoven. De Warande beschikt over een ruim parkeerterrein met betaalautomaat.

Bekijk complete route naar De Warande Turnhout
 

FOTO'S VAN Paul de Leeuw

Foto Paul de Leeuw te De Vrienden van Amstel Live 2018 Foto Paul de Leeuw te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Paul de Leeuw te Marco Borsato - 21/10 - Gelredome Foto Paul de Leeuw te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Paul de Leeuw te De Vrienden van Amstel Live 2018 Foto Paul de Leeuw te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 11 foto's van Paul de Leeuw

Gerelateerd nieuws