cabaret: Omar Ahaddaf / Soundos in Podium Mozaiek op DONDERDAG 24 APRIL 2014

  DO.
24 APR
OMAR AHADDAF / SOUNDOS Podium Mozaiek, Amsterdam
2014
 
Toegang Normaal € 17.00
Voorverkoop € 15.00
Met studentenkorting € 12.00
Met studentenkorting voorverkoop € 10.00
Met Stadspas/ 65+/CJP € 15.00
Met Stadspas/ 65+ voorverkoop/CJP € 13.00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 24 april 2014.
Dat is 3086 dagen geleden.

Extra informatie

Dubbele voorstelling, dubbel portie lachen!
Laat je op sleeptouw nemen door de energieke Soundos. Messcherp, ijzersterk en geboren met ervaring, zal ze korte metten maken met al je onervarenheid, je vragen en je vooroordelen. Na ‘Soundos Aangenaam’ en ‘Er is geen plan B’, is dit alweer Soundos’ derde avondvullende voorstelling. En ook deze keer geldt: als je weer buitenstaat ben je kapot van het lachen, een stuk wijzer en een ervaring rijker.

Na zijn studie speelde hij samen met Hakim van Sesamstraat in het stuk "Mohamlet en De Nieuwe Kleren van de Keizer" waarmee hij heel het land heeft bezocht. Dit jaar tourt hij weer met Hakim door het land en nu met de voorstelling "Achmed van Oranje". Omar behaalde in 2006 bij het Knock Out Comedy Festival de tweede plaats, maar volgens de krant zou hij de winnaar moeten zijn. Op het Leids Cabaret Festival 2012 wist Omar zowel de jury- als de publieksprijs op zijn naam te zetten!

Route naar Podium Mozaiek

Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam. De parkeergarage Q-Park Bos en Lommer aan de Leeuwendaalseweg 236 is op loopafstand (zie www.q-park.nl). Het NS-station, tram- en bushaltes vlakbij, maken het gebouw..

Bekijk complete route naar Podium Mozaiek Amsterdam
 

FOTO'S VAN Soundos El Ahmadi

Foto Soundos El Ahmadi te Indian Summer Festival 2014 Foto Soundos El Ahmadi te Indian Summer Festival 2014 Foto Soundos El Ahmadi te Indian Summer Festival 2014
 
Bekijk alle 3 foto's van Soundos El Ahmadi

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws