cabaret: Martin Simek - Enkelspel in Posttheater

  • Martin Simek
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
  VR.
29 MEI
MARTIN SIMEK - ENKELSPEL Posttheater, Arnhem
2015
 
Hoofdprogramma Martin Simek

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 29 mei 2015.
Dat is 1946 dagen geleden.

Extra informatie

Dit voorjaar keert meesterverteller/cabaretier Martin Šimek terug in de Nederlandse theaters met zijn nieuwe voorstelling Enkelspel. Als oud-tennisser is Šimek vertrouwd met het feit dat het leven een enkelspel is. Aan de hand van talloze anekdotes uit de catacomben van Roland Garros en Wimbledon neemt hij het publiek mee in zijn visie: tennis is een spiegel van het menselijk bestaan.

Enkelspel is het vijfde avondvullende theaterprogramma waarvan Šimek zelf de kern verwoordt als: ‘Tennis als metafoor voor het leven’. Naast een kijkje achter de schermen van de wereld van prof tennissers, belicht Šimek ook op geheel eigen, spitsvondige wijze, het begrip ontspanning als basisprincipe voor alles wat een mens onderneemt.

Route naar Posttheater

Routebeschrijving Posttheater Arnhem Vanuit Utrecht, Doetinchem, Oberhausen, A12 Utrecht richting Arnhem Neem afslag 26 Arnhem Noord. Onderaan bij stoplicht rechsaf de N784 op (Apeldoornseweg) richting Arnhem. Na de afslag ziekenhuis Rijnstate..

Bekijk complete route naar Posttheater Arnhem
 

FOTO'S VAN Martin Simek

Foto Martin Simek te Stukafest Leiden 2015 Foto Martin Simek te Stukafest Leiden 2015 Foto Martin Simek te Stukafest Leiden 2015 Foto Martin Simek te Stukafest Leiden 2015
 
Bekijk alle 4 foto's van Martin Simek

Gerelateerde voorstellingen