cabaret: Omar Ahaddaf / Soundos in Podium Mozaiek op VRIJDAG 24 APRIL 2015

  VR.
24 APR
OMAR AHADDAF / SOUNDOS Podium Mozaiek, Amsterdam
2015
 
Toegang 15 euro

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 24 april 2015.
Dat is 2719 dagen geleden.

Extra informatie

DOUBLE BILL Soundos | Geboren met ervaring & Omar Ahaddaf |
Laat je op sleeptouw nemen door de energieke Soundos. Messcherp, ijzersterk en geboren met ervaring, zal ze korte metten maken met al je onervarenheid, je vragen en je vooroordelen. Na ‘Soundos Aangenaam’ en ‘Er is geen plan B’, is dit alweer Soundos’ derde avondvullende voorstelling. En ook deze keer geldt: als je weer buitenstaat ben je kapot van het lachen, een stuk wijzer en een ervaring rijker.
Toen Omar Ahaddaf klein was had hij maar één droom: Allochtoon worden. 12 jaar geleden kwam hij naar Nederland om een uitkering te scoren, maar het is hem niet gelukt, dan maar stand-up comedy, dacht hij. Dat deed hij met meer succes: in 2013 wist Omar op het Leids Cabaret Festival 2012 zowel de jury- als de publieksprijs op zijn naam te zetten en nu tourt hij langs de theaters.

Route naar Podium Mozaiek

Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam. De parkeergarage Q-Park Bos en Lommer aan de Leeuwendaalseweg 236 is op loopafstand (zie www.q-park.nl). Het NS-station, tram- en bushaltes vlakbij, maken het gebouw..

Bekijk complete route naar Podium Mozaiek Amsterdam
 

FOTO'S VAN Soundos El Ahmadi

Foto Soundos El Ahmadi te Indian Summer Festival 2014 Foto Soundos El Ahmadi te Indian Summer Festival 2014 Foto Soundos El Ahmadi te Indian Summer Festival 2014
 
Bekijk alle 3 foto's van Soundos El Ahmadi

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws