cabaret: Rob en Emiel - Da's sterk in Theater De Leest op DONDERDAG 28 JANUARI 2016

  DO.
28 JAN
ROB EN EMIEL - DA'S STERK Theater De Leest, Waalwijk
2016
 
Hoofdprogramma Rob en Emiel

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 28 januari 2016.
Dat is 2387 dagen geleden.

Extra informatie

Snel, verrassend en confronterend met een knipoog. Da’s Sterk is de enige theatervoorstelling met een eerste, tweede én derde helft! Da’s Sterk, toch? Door in één show een combinatie te maken van magic, theatrale acts, stand-up comedy en cabaret, laten Rob & Emiel u een avond beleven met een intens gevoel van verwondering en sterk vermaak. Was u al eerder te gast bij Rob & Emiel dan weet u al een beetje wat u kunt verwachten, maar deze keer in overtreffende trap. Bent u nog nooit bij een show van deze heren geweest? Ook u zult de zaal verlaten met de gedachte: Da’s Sterk!

Rob & Emiel traden met hun shows op in tientallen landen en waren o.a. te gast bij DWDD, Pauw & Witteman en vele andere programma’s. Elk theaterbezoek steunt tevens het goede doel: Rob & Emiel zijn actief ambassadeurs van Make-A-Wish Nederland en doneren van ieder kaartje een deel aan deze stichting.

Route naar Theater De Leest

Vanuit Tilburg (N261) -bij Piet Klerkx Meubelboulevard rijdt u nog rechtdoor -bij McDonald's slaat u rechtsaf -volg de weg parallel aan de snelweg tot aan de rotonde en ga hier rechtsaf -bij de kruising gaat u rechtsaf en direct weer linksaf de..

Bekijk complete route naar Theater De Leest Waalwijk