cabaret: Steven Goegebeur - De geknipte man in Theater aan het Vrijthof op DINSDAG 22 MAART 2016

  DI.
22 MRT
STEVEN GOEGEBEUR - DE GEKNIPTE MAN Papyruszaal Theater aan het Vrijthof, Maastricht
2016
 
Hoofdprogramma Steven Goegebeur

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 22 maart 2016.
Dat is 2334 dagen geleden.

Extra informatie

De Geknipte Man, de eerste avondvullende show van Steven, is meteen een kennismaking met de comedian Steven Goegebeur. Wie is hij? Wat doet hij? Wat frustreert hem? Wat maakt hem blij? Is hij juist naar de kapper geweest? Of naar een uroloog? Kortom: Waarom is Steven Goegebeur De Geknipte Man? Een staaltje stand-up comedy van de bovenste plank met een razend tempo en boordevol verknipte situaties. U kent Steven misschien wel als één van de vier ‘Foute Vrienden’. Met hun hilarische filmpjes werden deze vier heren meermaals in ‘De Wereld Draait Door’ opgenomen.

Doe alvast een gemakkelijke broek aan, vlij u neder in de pluche zetels van het theater en hou u vast voor een avond vol humor, schaterlachen en onverwachtse wendingen. Eén ding staat vast: Om u zo’n avond te bezorgen is Steven Goegebeur zeker De Geknipte Man! Bewijs hiervan, voor deze debuutshow waren meer dan 90% van de zalen uitverkocht, iets dat weinig anderen hem nadoen.

Route naar Theater aan het Vrijthof

Het grootste deel van de voorstellingen vindt plaats in het Theater aan het Vrijthof. Theater aan het Vrijthof programmeert echter ook op andere locaties in Maastricht. Let daarom op de locatie- of zaalaanduiding in de brochure en op uw entreekaart.

Bekijk complete route naar Theater aan het Vrijthof Maastricht