cabaret: Marco Roelofs - Ramkoers in De Maaspoort op WOENSDAG 04 NOVEMBER 2015

  WO.
04 NOV
MARCO ROELOFS - RAMKOERS Rabobank Venlo zaal De Maaspoort, Venlo
2015
 
Hoofdprogramma Marco Roelofs

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 04 november 2015.
Dat is 2051 dagen geleden.

Extra informatie

Pats! Boem! Klets! Marco Roelofs is terug in de ring. De voormalig frontman van punkband de Heideroosjes verruilde de rockpodia voor het pluche van het theater. Dat leverde een verrassend cabaretprogramma op getiteld ‘KAAL’. Een voorstelling met nuances, en dat was nieuw voor de brulboei. Na jaren rebelleren had opstandige Marco balans en rust gevonden.

Maar het normale burgerleven vreet zich als een teek naar binnen bij de voormalig rockster. Dat brave, kabbelende bestaan, Marco wil er best aan mee doen. Maar hóe? Marco zoekt verbinding. Moet hij op zaterdag in het voortuintje gaan werken, net als de buurman? Of een kinderbarbecue organiseren? Om te beginnen gaat hij collecteren, voor het goede doel. En uiteraard spreekt Marco de energiedrank slurpende pubers op het pleintje aan op hun lamlendig gedrag. Want dat doen goede burgers toch? Maar iedere poging strandt. Gruwelijk.

Route naar De Maaspoort

Zie de website voor een kaart en routebeschrijving.

Bekijk complete route naar De Maaspoort Venlo
 

FOTO'S VAN Marco Roelofs

Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore
 
Bekijk alle 6 foto's van Marco Roelofs

Gerelateerd nieuws