cabaret: Marco Roelofs - Ramkoers in Parkstad Limburg Theaters

  DO.
05 NOV
MARCO ROELOFS - RAMKOERS Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2015
 
Hoofdprogramma Marco Roelofs

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 05 november 2015.
Dat is 1609 dagen geleden.

Extra informatie

Pats! Boem! Klets! Marco Roelofs is terug in de ring. De voormalig frontman van punkband de Heideroosjes verruilde de rockpodia voor het pluche van het theater. Dat leverde een verrassend cabaretprogramma op getiteld ‘KAAL’. Een voorstelling met nuances, en dat was nieuw voor de brulboei. Na jaren rebelleren had opstandige Marco balans en rust gevonden.

Maar het normale burgerleven vreet zich als een teek naar binnen bij de voormalig rockster. Dat brave, kabbelende bestaan, Marco wil er best aan mee doen. Maar hóe? Marco zoekt verbinding. Moet hij op zaterdag in het voortuintje gaan werken, net als de buurman? Of een kinderbarbecue organiseren? Om te beginnen gaat hij collecteren, voor het goede doel. En uiteraard spreekt Marco de energiedrank slurpende pubers op het pleintje aan op hun lamlendig gedrag. Want dat doen goede burgers toch? Maar iedere poging strandt. Gruwelijk.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

FOTO'S VAN Marco Roelofs

Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore Foto Marco Roelofs te Marco Roelofs - 22/9 - Concerto Recordstore
 
Bekijk alle 6 foto's van Marco Roelofs

Gerelateerd nieuws