cabaret: Ardal O'Hanlon in Comedy Cafe op DONDERDAG 25 FEBRUARI 2016

  DO.
25 FEB
ARDAL O'HANLON Comedy Cafe, Amsterdam
2016
 
Toegang EUR 20,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 25 februari 2016.
Dat is 2982 dagen geleden.

Extra informatie

De echte comedy fans kennen hem al lang: acteur en comedian Ardal O’Hanlon. Ardal weet als comedian al jaren de comedy-liefhebber te vermaken. Hij speelt wereldwijd voor uitverkochte zalen en heeft twee DVD’s in de top-10 Stand Up Comedy (Ardal O’Hanlon Live en Ardal O’Hanlon Live in Dublin). Op 25 februari 2016 komt Ardal voor een eenmalig en exclusief optreden naar Nederland. In het nieuwe theater van Comedy Cafe aan het IJdok 89 in Amsterdam, staat hij garant voor een unieke avond met een flinke dosis droge Ierse humor. Zijn show is gevuld met snell grappen, herkenbare verhalen en vooral veel lol.

Ardal is onder meer bekend van comedy-series Father Ted en My Hero, zijn rol in Doctor Who (BBC), After Hours (Sky), Cucumber (Sky), London Irish (C4) of Skins (C4), zijn optreden in het Apollo Theater (Live at the Apollo) en gastoptreden in de Graham Norton Show.

Route naar Comedy Cafe

Comedy Café Amsterdam ligt op loopafstand van het Centraal Station van Amsterdam. Ideaal wanneer er met het ov wordt gereisd. Maar ook met de auto is Comedy Café Amsterdam goed te bereiken, er kan worden geparkeerd in de parkeergarage van IJdok.

Bekijk complete route naar Comedy Cafe Amsterdam