cabaret: Palmen&Reijmerink / Ronald Snijders in Vondelpark Openluchttheater op ZATERDAG 11 JUNI 2016

  ZA.
11 JUN
PALMEN&REIJMERINK / RONALD SNIJDERS Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam
2016
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 11 juni 2016.
Dat is 2847 dagen geleden.

Voorstelling gratis
Palmen&Reijmerink / Ronald Snijders in Vondelpark Openluchttheater is gratis.
Deze voorstelling was gratis.

Extra informatie

Palmen & Reijmerink:
Met een tienkoppige band als munitie proberen Palmen&Reijmerink zichzelf te ontleden. Ongeketend door kaders zijn ze op zoek naar echte emoties en halen inspiratie uit de kleine dingen, elkaar en het leven. Katharsis is een theatraal concert van de hand van theatermakers Frederike Palmen (zang) en Ward Reijmerink (gitaar, electronica) Palmen&Reijmerink deinst er niet voor terug om in theatraal concert een klassiek kamerorkest met een jazzband te combineren: kleinkunst met pop, folk, klassiek en barok in een orkestraal jasje.


Ronald Snijders:
Was absurdist Ronald Snijders in zijn vorige One Man Show een dolgedraaide tv-quizmaster, in zijn nieuwe programma Welke Show zien we de echte Ronald Snijders, met bigband. Laat je op geheel eigen wijze vervreemden met grappen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Ronald leest ook voor uit eigen werk. Er zal NIET worden gespot met theaterwetten.

Route naar Vondelpark Openluchttheater

Het Openluchttheater in het centrum van Amsterdam is zowel lopend als met het OV en de fiets uitstekend bereikbaar. Auto’s kunnen tegen (forse) betaling in de wijken rondom het Vondelpark parkeren. OV -Halte noordzijde (Overtoom) tramlijn 1: ui..

Bekijk complete route naar Vondelpark Openluchttheater Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws