cabaret: Bart Van Loo Geert Hellings - Napoleon. De schaduw van de revolutie in Leidse Schouwburg op ZONDAG 19 MAART 2017

  ZO.
19 MRT
BART VAN LOO GEERT HELLINGS - NAPOLEON. DE SCHADUW VAN DE REVOLUTIE Leidse Schouwburg, Leiden
2017
 
Hoofdprogramma Bart van Loo Geert Hellings

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 19 maart 2017.
Dat is 2015 dagen geleden.

Extra informatie

Dat Van Loo kan schrijven wisten we al langer, dat hij een onvervalst podiumbeest is, weten Vlaanderen en Nederlands sinds de overal op applaus en volle zalen onthaalde voorstelling Chanson. Une belle histoire, gebaseerd op zijn boek over het Franse lied.

Na zijn bestseller over Napoleon komt hij nu met een voorstelling over de kleine keizer, de man met zijn hand steevast op borsthoogte en die eeuwige punthoed op zijn hoofd. Napoleon is grote geschiedenis verstild tot een silhouet. Van Loo probeert in deze voorstelling achter het silhouet te kijken, voorbij de clichés, en gaat op zoek gaan naar de mens van vlees en bloed. Dat levert een autobiografische vertelling op waarin hij zijn eigen familiegeschiedenis naast die van Napoleon legt. Zoals altijd bij Van Loo vormen bevlogenheid, humor en kennis van zaken de drijvende kracht van zijn optreden.

Route naar Leidse Schouwburg

Met de auto: Vanuit Amsterdam of Den Haag /Wassenaar de A44: Afslag Leiden, borden centrum volgen, onder spoor door links door tunnel, links, links (Schuttersveld, Molenwerf, Langegracht). Parkeren in de Digros garage. Via de achteruitgang komt ..

Bekijk complete route naar Leidse Schouwburg Leiden