cabaret: Max van den Burg - Op een bedje van rucola in Theater Zuidplein op VRIJDAG 10 MAART 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Max van den Burg - Op een bedje van rucola in Theater Zuidplein) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
10 MRT
MAX VAN DEN BURG - OP EEN BEDJE VAN RUCOLA Theater Zuidplein, Rotterdam
2017
 
Hoofdprogramma Max van den Burg

Extra informatie

Een perfect afgetraind lichaam hebben, mooie kleren kopen, je tanden laten bleken, zelfhulpboeken lezen, elke dag mediteren, vluchtelingen helpen, biologisch eten, culinaire hoogstandjes produceren, dat mooie huis kopen en een hypotheek afsluiten bij een bank die U centraal stelt. Als je alles zou doen waar je zogenaamd gelukkig van zou moeten worden, wordt je dan ook echt gelukkig?

In een dynamisch, muzikaal, maar bovenal hilarisch eenmansspektakel fileert Max van den Burg op speelse en confronterende wijze de hoofd- en bijgerechten van deze tijd, waarin alles mooier wordt opgediend dan het in werkelijkheid is.

Route naar Theater Zuidplein

Metro Vanaf Rotterdam CS (met de Erasmuslijn) richting Slinge of Spijkenisse. Uitstappen bij station Zuidplein. Bus Vanuit de stad en de regio Rijnmond e.o. zijn er diverse busverbindingen van en naar Zuidplein. Auto: Vanaf centrum Rotterd..

Bekijk complete route naar Theater Zuidplein Rotterdam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws