cabaret: Sjaak Bral - De Moord op Blonde Dolly in Theater aan het Spui op ZATERDAG 27 MEI 2017

  • Sjaak Bral
    Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  • Sjaak Bral
    Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  ZA.
27 MEI
SJAAK BRAL - DE MOORD OP BLONDE DOLLY Theater aan het Spui, Den Haag
2017
 
Hoofdprogramma Sjaak Bral

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 27 mei 2017.
Dat is 2497 dagen geleden.

Extra informatie

Een onopgeloste moord blijft altijd leven. Zo ook de moord op de Haagse prostituee Blonde Dolly, ruim 50 jaar geleden. Tot op de dag van vandaag circuleren wilde verhalen.

Feit is dat hooggeplaatste Haagse politici (zoals de oprichter van de VVD) van haar diensten gebruik maakten. Bovendien bleek Blonde Dolly na haar dood, slechts 32 jaar oud, extreem gefortuneerd te zijn. Ze bezat miljoenen. Hoe kwam zij aan zulke grote hoeveelheden geld en waarom werd het onderzoek naar haar moord door de hoofdcommissaris eigenhandig in de doofpot gestopt?

Sjaak Bral neemt het publiek mee terug in de tijd, naar de schone schijn van de jaren vijftig en de verstikkende macht van regenten.

Hij spoorde bovendien de vermeende moordenaar (nu 87 jaar oud) op en confronteerde hem met de bewijslast.

Route naar Theater aan het Spui

Met de auto Vanaf de A4 en de A12 Op de A4/A12 de borden Den Haag/Voorburg volgen, in Den Haag op de Utrechtsebaan de afslag Centrum kiezen. Bij de stoplichten op straatniveau linksaf slaan (Juliana van Stolberglaan). Deze weg blijven volgen, aan..

Bekijk complete route naar Theater aan het Spui Den Haag
 

FOTO'S VAN Sjaak Bral

Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater Foto Sjaak Bral te Sjaak Bral - 07/08 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 13 foto's van Sjaak Bral

Gerelateerd nieuws