cabaret: Brassband De Bazuin / Dekoor / Ellen ten Damme in De Harmonie

  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
  ZA.
15 OKT
BRASSBAND DE BAZUIN / DEKOOR / ELLEN TEN DAMME Aegon zaal (grote zaal) De Harmonie, Leeuwarden
2016
 
Toegang 17,50 euro

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 15 oktober 2016.
Dat is 1318 dagen geleden.

Extra informatie

Een totaaltheaterspektakel met dans, muziek, acrobatiek en zang van topniveau. Dat zijn op zaterdag 15 oktober de ingrediënten van de eerste editie van Proud on Stage. Tijdens dit nieuwe evenement treden onder andere zangeres Ellen ten Damme, Holland’s got Talent-sensatie Quattrobar, het van Korenslag bekende popkoor DeKoor uit Utrecht en het in Friesland wereldberoemde Pasveerkorps Leeuwarden op.

Proud on Stage wil toptalent uit de korensector, de showkorpsenwereld en de danscultuur een podium bieden en samenbrengen met professionele artiesten. Resultaat is een afwisselende theatervoorstelling van zo’n twee uur met het beste dat Nederland te bieden heeft op amateur- en op professioneel niveau.

Route naar De Harmonie

Fiets Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond kunt u uw fiets tegen een kleine vergoeding veilig stallen. Aan de overkant van De Harmonie is een bewaakte fietsenstalling. Deze stalling is geopend van 18.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur ’s morgens. ..

Bekijk complete route naar De Harmonie Leeuwarden
 

FOTO'S VAN Ellen ten Damme

Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré Foto Ellen ten Damme te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Ellen ten Damme te Vrienden van Amstel 2006 Foto Ellen ten Damme te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012 Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso Foto Ellen ten Damme te Bevrijdingspop Haarlem 2001
 
Bekijk alle 76 foto's van Ellen ten Damme

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws