cabaret: Soundos - Geboren met ervaring in Podium Mozaiek op ZATERDAG 11 FEBRUARI 2017

  ZA.
11 FEB
SOUNDOS - GEBOREN MET ERVARING Podium Mozaiek, Amsterdam
2017
 
Hoofdprogramma Soundos El Ahmadi
Toegang Geboren met ervaring - Soundos
Geen gezeur, geen valse emoties, geen pseudo-engagement en zeker geen allochtonenclichés. Geboren Met Ervaring van Soundos is een ontroerend eerlijke en vooral grappige voorstelling van een vrouw die je móét zien! En niet alleen omdat ze steengoed is…

Ik ben op aarde gekomen als onbeschreven blad, als leeg canvas waarop een volkomen nieuw leven kan ontstaan. Een bron van mogelijkheden en kansen zou je denken. Maar is dat wel zo? Je ziet het in Geboren Met Ervaring van Soundos. Een ijzersterke voorstelling waardoor je lachend, wijzer en met een nieuwe ervaring de zaal uitloopt!

Actrice, presentatrice en cabaretière Soundos draait al jaren met succes mee in de cabaretwereld en staat bekend om haar messcherpe grappen, zelfspot en uitgesproken mening. Sinds 2007 is ze één van de stand-uppers van Comedy train. Na de theatervoorstellingen S_oundos Aangenaam_ en Er Is Geen Plan B staat ze nu met Geboren Met Ervaring op de planken!

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 11 februari 2017.
Dat is 2060 dagen geleden.

Extra informatie

ticket aan de deur 17,- euro. In de voorverkoop 15,- euro via de site van podium mozaiek

Route naar Podium Mozaiek

Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam. De parkeergarage Q-Park Bos en Lommer aan de Leeuwendaalseweg 236 is op loopafstand (zie www.q-park.nl). Het NS-station, tram- en bushaltes vlakbij, maken het gebouw..

Bekijk complete route naar Podium Mozaiek Amsterdam
 

FOTO'S VAN Soundos El Ahmadi

Foto Soundos El Ahmadi te Indian Summer Festival 2014 Foto Soundos El Ahmadi te Indian Summer Festival 2014 Foto Soundos El Ahmadi te Indian Summer Festival 2014
 
Bekijk alle 3 foto's van Soundos El Ahmadi

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws