cabaret: Strak in Schouwburg Amstelveen op ZATERDAG 16 DECEMBER 2017

  • Thomas Smith
    Amsterdam Comedy Festival 2011
  ZA.
16 DEC
STRAK Kleine Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2017
 
Hoofdprogramma Thomas Smith
Toegang € 17,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 16 december 2017.
Dat is 2321 dagen geleden.

Extra informatie

2017 is nu al een bijzonder jaar voor Thomas Smith. Ondanks dat hij al bijna zijn hele leven in Vlaanderen woont, had de van oorsprong Britse comedian zich nooit laten naturaliseren. De Brexit werd dus ook meteen zijn exit. Bovendien viert de kersverse Belg dit jaar ook een halve eeuw zichzelf. Rustig genieten van de oude dag is er niet bij. Sterker nog, hij onthulde zijn nieuwe show Strak: 'Smith brengt al het goede uit zijn vorige shows bij elkaar. Vintage mimiek en bewegingen, absurde grapjes en imitaties en briljante interactie met het publiek' (De Standaard *****). Thomas Smith stond ook op het Huiskamerfestival in 2016.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

FOTO'S VAN Thomas Smith

Foto Thomas Smith te Amsterdam Comedy Festival 2011 Foto Thomas Smith te Amsterdam Comedy Festival 2011 Foto Thomas Smith te Amsterdam Comedy Festival 2011
 
Bekijk alle 3 foto's van Thomas Smith