cabaret: All Mixed Up, The Challenge in AFAS Live

  MA.
12 MRT
ALL MIXED UP, THE CHALLENGE Black Box AFAS Live, Amsterdam
2018
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op maandag 12 maart 2018.
Dat is 961 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets All Mixed Up, The Challenge in AFAS Live
DEZE All Mixed Up, The Challenge TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 12 mrt
AFAS Live, Amsterdam
€ 43,50 - 53,50

Extra informatie

Jörgen Raymann, Karin Bloemen en Tineke Schouten bieden jou, samen met het beste uit de Nederlandse artiesten en caberet wereld, een avond vol hilariteit en onverwachte wendingen in “All mixed up the challenge”. Een show vol humor en vrolijke verwarring, die zijn weerga niet kent. Niet alleen levert deze avond een uniek samenspel tussen artiesten uit alle generaties op, het publiek bepaalt zelf wat zij gaan zien en beleven. Door middel van het uitdelen van challenges en/of het ‘liken’ van andermans challenges via de website allmixedup.nu, worden de cabaretiers uitgedaagd om uit hun comfortzone te stappen en de wereld van verwarring en onwetendheid te ontdekken.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met het Vumc Alzheimercentrum en Alzheimer Nederland. De opbrengsten komen ten goede aan onderzoek naar Alzheimer.

Route naar AFAS Live

AFAS Live ligt vlakbij afrit Ouderkerk a/d Amstel op de A2 autosnelweg Utrecht-Amsterdam. Op de snelwegen rondom Amsterdam volgt u de borden Transferium. OPENBAAR VERVOER Afas Live is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en de trein. De..

Bekijk complete route naar AFAS Live Amsterdam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws