cabaret: Mylou Frencken / Pieter Tiddens in Theater Walhalla

  VR.
09 MRT
MYLOU FRENCKEN / PIETER TIDDENS Theater Walhalla, Rotterdam
2018
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 09 maart 2018.
Dat is 930 dagen geleden.

Extra informatie

U weet wat ze zeggen: liefde en haat liggen dicht bij elkaar. Precies waar deze voorstelling van Mylou Frencken en Pieter Tiddens over gaat. Dat wordt smullen, geloof ons maar!

De twee hebben een liefdesrelatie. Maar niet met elkaar. Ze maken er wel samen een voorstelling over. Reizend in het busje onderweg naar de succesvolle RouwRevue ontstond het idee een trouwrevue te maken.

Hoe gaan we om met het liefdesleven? U houdt van zijn ogen, maar die sókken. U haat haar gedram, maar bemint haar geur. Liefde en haat kunnen niet zonder elkaar. Zelfs in bed zou u hem/haar weleens met lakens en al willen verscheuren. Bestaat eeuwige liefde nog of is er een houdbaarheidsdatum? Pieter is op weg naar zijn zilveren bruiloft en Mylou stort zich in een nieuw avontuur. De sfeer van de RouwRevue nemen zij mee. Openhartig, emotioneel, ketend en muitend.

Route naar Theater Walhalla

Metro/Trein Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houdt de c1000 aan uw rechterhand en lo..

Bekijk complete route naar Theater Walhalla Rotterdam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws