cabaret: Keihard Lachen met o.a. Soundos el Ahmadi in De Flux op ZONDAG 24 JUNI 2018

  ZO.
24 JUN
KEIHARD LACHEN MET O.A. SOUNDOS EL AHMADI De Flux, Zaandam
2018
 
Toegang Voorverkoop: €10,25
Deurverkoop: €14,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 24 juni 2018.
Dat is 1311 dagen geleden.

Extra informatie

Lachen is vrolijke workout: om te glimlachen gebruik je 17 spieren, schaterlachen doe je met je hele lijf en de heilzame werking ervan kan dagenlang aanhouden. Tijdens deze bomvolle show zal onder andere Soundos El Ahmadi het podium betreden.

Soundos El Ahmadi valt direct op met een indrukwekkende bijrol in de film Shouf Shouf Habibi, waarna ze zonder enige ervaring de finale haalt van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Er volgen nog enkele rollen in films en ze treedt toe tot Comedytrain, waar ze tot op de dag van vandaag regelmatig te vinden is als cabaretier. Inmiddels speelt ze haar derde solovoorstelling (Geboren met Ervaring) die in 2017 in reprise ging.

Op televisie is ze te zien als comedian en presentator; onder andere in Ruben en de Idioten, Zapp Live, Wie is de Mol (finalist), Baas Raymann en Op Zoek Naar Zorro Backstage. Ook was ze te zien in de roast van Giel Beelen op Comedy Central en ze was een finalist in Expeditie Robinson.

Route naar De Flux

Podium De Flux Hemkade 48, Zaandam Route Vanaf het Zaandam CS neemt u stadsbus 56 naar de Houthavenkade of Industrieterrein Zuiderhout. U stapt uit bij de Hornbach en loopt richting de Symon Spiersweg, u loopt deze weg rechtsaf (achterkant v..

Bekijk complete route naar De Flux Zaandam
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden