cabaret: Paul de Munnik in Schouwburg Amstelveen op ZATERDAG 10 NOVEMBER 2018

  ZA.
10 NOV
PAUL DE MUNNIK Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2018
 
Hoofdprogramma Paul de Munnik
Toegang 1e rang - Incl. vroegboekkorting - volwassenen € 22,60
1e rang - Volwassene € 25,00
1e rang - CJP € 23,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 10 november 2018.
Dat is 1418 dagen geleden.

Extra informatie

Na zijn geprezen solodebuut Nieuw komt Paul de Munnik met opvolger Goed Jaar. Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum loopt hij verder op het pad dat hij is ingeslagen. Intiem, verhalend en vooral muzikaal theater. Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken en die hem inspireren tot dat wat hij het liefste doet: het zingen van de mooiste theaternummers. 'Hij kan muzikaal uit de voeten met een tango, een stomende blues, een vleugje rock-'n-roll en hij is qua interpretatie een geweldige chansonnier met zijn warme stem', schreef Trouw over Nieuw. Paul wordt begeleid door een van Nederlands beste gitaristen, Wouter Planteijdt.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

FOTO'S VAN Paul de Munnik

Foto Paul de Munnik te De Vrienden van Amstel Live 2020
 
Bekijk alle 1 foto's van Paul de Munnik

Gerelateerde voorstellingen