cabaret: Paulien Cornelisse - Om mij moverende redenen in Schouwburg Amstelveen op DINSDAG 27 NOVEMBER 2018

  DI.
27 NOV
PAULIEN CORNELISSE - OM MIJ MOVERENDE REDENEN Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2018
 
Hoofdprogramma Paulien Cornelisse
Toegang 1e rang - Volwassene € 25,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 27 november 2018.
Dat is 1949 dagen geleden.

Extra informatie

Wat is er aan de hand met mensen die te hard 'eh' zeggen? Waar zit de 'meelulspier'? En hoe zit het met het gevoelsleven van een korstmos? In haar vierde voorstelling,'Om mij moverende redenen', zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom. 'In haar nieuwe show laat Cornelisse als vanouds haar prettig gekantelde blik vallen op alledaagse onbenulligheden die in haar universum grote proporties kunnen aannemen. (…) Hilarische anekdotes levert dat op' (Trouw ★★★★).

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerd nieuws