cabaret: Trudy Labij & Frans Mulder - ’t Is nogal fris voor de tijd van het jaa in Schouwburg Amstelveen op VRIJDAG 01 MAART 2019

  VR.
01 MRT
TRUDY LABIJ & FRANS MULDER - ’T IS NOGAL FRIS VOOR DE TIJD VAN HET JAA Kleine Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2019
 
Hoofdprogramma Frans Mulder Trudy Labij
Toegang 1e rang - Incl. vroegboekkorting - volwassenen € 20,80
1e rang - Volwassene € 23,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 01 maart 2019.
Dat is 1854 dagen geleden.

Extra informatie

Trudy Labij, topactrice, rascomédienne zag de solo van Frans en dacht: dat wil ik ook, iets eigens, met muziek, een mespuntje ernst en een flinke scheut absurdisme. Het resultaat is deze eenmalige gezamenlijke voorstelling, waarbij twee onthutsend eerlijke en meedogenloos geestige solo's naadloos in elkaar overgaan. Ze vertellen en zingen over hun levens, liefdes, ouders en carrières, filosoferen over het heden en de nabije toekomst en maken zich met veel plezier kwaad over zaken waar een mens toch niks aan kan veranderen.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerd nieuws