cabaret: Brigitte Kaandorp - Eh... in Schouwburg Amstelveen op MAANDAG 11 MAART 2019

  MA.
11 MRT
BRIGITTE KAANDORP - EH... Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2019
 
Hoofdprogramma Brigitte Kaandorp
Toegang 1e rang - Volwassene € 33,00
2e rang - Volwassene € 32,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op maandag 11 maart 2019.
Dat is 1845 dagen geleden.

Extra informatie

Kaandorp komt eraan!
De cabaretdiva is ouder en wijzer geworden. Desondanks blijft het leven met zijn onverwachte plotwendingen en zijwegen haar toch nog regelmatig overvallen. Gelukkig weet Kaandorp immer op glansrijke wijze haar reet te redden, om daar vervolgens op de planken vrolijk verslag van te doen. De geliefde cabaretière keert weer terug in het theater. La Kaandorp zal opnieuw een poging wagen de wereld voor de mensen in de zaal te duiden en orde in de chaos te scheppen. Of zij daarin zal slagen is de vraag, maar dat mag de pret niet drukken, want ondertussen valt er genoeg te lachen.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws