cabaret: Nienke Plas - Van de hak op de tak in Schouwburg Amstelveen op DONDERDAG 28 MAART 2019

  DO.
28 MRT
NIENKE PLAS - VAN DE HAK OP DE TAK Kleine Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2019
 
Hoofdprogramma Nienke Plas
Toegang 1e rang - Incl. vroegboekkorting - volwassenen € 17,20
1e rang - Volwassene € 19,00
1e rang - CJP € 17,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 28 maart 2019.
Dat is 1827 dagen geleden.

Extra informatie

Wie wel eens op YouTube komt, kent vlogger Nienke Plas, een wervelwind van een persoonlijkheid. Ze debuteert solo in het theater met een cabaretprogramma voor mensen die durven in te halen in een bocht. Het maakt in Van de hak op de tak even niet uit of de wereld rond of plat is, Nienke's kijk op de planeet is vanavond de absolute waarheid. Want feitjes zijn leuk, maar fantasie doet het gewoon altijd beter. Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt daar dat uitersten niet matchen? Zij werd in omarmd door haar online volgers en nu wil Nienke hen bedanken. Vanaf het podium.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerde voorstellingen