cabaret: Frank Evenblij & Erik Dijkstra - Bureau Sport in het theater in Schouwburg Amstelveen

  VR.
26 APR
FRANK EVENBLIJ & ERIK DIJKSTRA - BUREAU SPORT IN HET THEATER Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2019
 
Hoofdprogramma Frank Evenblij
Toegang 1e rang - Incl. vroegboekkorting - volwassenen € 20,80
1e rang - Volwassene € 23,00
1e rang - CJP € 21,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 26 april 2019.
Dat is 406 dagen geleden.

Extra informatie

In 2017 waagden Frank en Erik de stap van tv naar theater en brachten ze hun geliefde Bureau Sport op de planken. Na een twintigtal voorstellingen waaraan het publiek en de mannen zelf ontzettend veel lol beleefden, werd de stap als 'geslaagd experiment' bestempeld en maken ze zich op voor het vervolg.

Ook voor deze tweede voorstelling vormt het tv-programma de basis en komen veel beproefde rubrieken voorbij: diepgravende interviews met topsporters in de verhoorwagen en natuurlijk meedoen met. Daarnaast hoor je prachtige verhalen die de huiskamer nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt, of waren de gedraaide beelden te slecht om uit te zenden. In het theater is er gelukkig alle ruimte voor de hoogte- én dieptepunten uit de sport-journalistieke loopbaan van Evenblij en Dijkstra.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen