cabaret: Ali B - Koorts in Theater Castellum op ZATERDAG 13 APRIL 2019

  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  ZA.
13 APR
ALI B - KOORTS Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
2019
 
Hoofdprogramma Ali B

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 13 april 2019.
Dat is 896 dagen geleden.

Extra informatie

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen.

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Route naar Theater Castellum

Openbaar vervoer Vanuit de stations Utrecht, Gouda en Leiden is Alphen aan den Rijn goed per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.ns.nl of www.9292ov.nl. Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 9 min..

Bekijk complete route naar Theater Castellum Alphen aan den Rijn
 

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te 538 Koningsdag 2016 Foto Ali B te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ali B te Paaspop Schijndel 2005 Foto Ali B te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012 Foto Ali B te Artquake 2005
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws