cabaret: Fresku - Voordat het te laat is (try-out) in Theater de Hofnar

  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp
  • Fresku
    Cypress Hill - 7/7 - 013
    © Herman Stehouwer
  DO.
24 JAN
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS (TRY-OUT) Theater de Hofnar, Valkenswaard
2019
 
Hoofdprogramma Fresku

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 24 januari 2019.
Dat is 605 dagen geleden.

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Indian Summer Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Cypress Hill - 7/7 - 013 Foto Fresku te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag Foto Fresku te ParkCity Live 2015-zaterdag
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen