cabaret: Fresku - Voordat het te laat is (try-out) in Theater Zuidplein op WOENSDAG 06 FEBRUARI 2019

  • Fresku
    Cypress Hill - 7/7 - 013
    © Herman Stehouwer
  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp
  WO.
06 FEB
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS (TRY-OUT) Theater Zuidplein, Rotterdam
2019
 
Hoofdprogramma Fresku

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 06 februari 2019.
Dat is 1877 dagen geleden.

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Theater Zuidplein

Metro Vanaf Rotterdam CS (met de Erasmuslijn) richting Slinge of Spijkenisse. Uitstappen bij station Zuidplein. Bus Vanuit de stad en de regio Rijnmond e.o. zijn er diverse busverbindingen van en naar Zuidplein. Auto: Vanaf centrum Rotterd..

Bekijk complete route naar Theater Zuidplein Rotterdam
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Solar Weekend 2012 Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Grasnapolsky 2015 Foto Fresku te Metropolis 2010 Foto Fresku te Paaspop 2016 - Vrijdag Foto Fresku te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 107 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals