cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Leidse Schouwburg op WOENSDAG 06 MAART 2019

  • Fresku
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Fresku
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  WO.
06 MRT
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Leidse Schouwburg, Leiden
2019
 
Hoofdprogramma Fresku

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 06 maart 2019.
Dat is 1307 dagen geleden.

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Leidse Schouwburg

Met de auto: Vanuit Amsterdam of Den Haag /Wassenaar de A44: Afslag Leiden, borden centrum volgen, onder spoor door links door tunnel, links, links (Schuttersveld, Molenwerf, Langegracht). Parkeren in de Digros garage. Via de achteruitgang komt ..

Bekijk complete route naar Leidse Schouwburg Leiden
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Lowlands 2012 - dag 2 Foto Fresku te Metropolis 2010 Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022 Foto Fresku te Werfpop 2013 Foto Fresku te Welcome To The Village 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 107 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen