cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Theater Castellum op VRIJDAG 22 MAART 2019

  • Fresku
    Cypress Hill - 7/7 - 013
    © Herman Stehouwer
  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp
  VR.
22 MRT
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Rabobankzaal Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
2019
 
Hoofdprogramma Fresku

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 22 maart 2019.
Dat is 915 dagen geleden.

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Theater Castellum

Openbaar vervoer Vanuit de stations Utrecht, Gouda en Leiden is Alphen aan den Rijn goed per trein bereikbaar. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.ns.nl of www.9292ov.nl. Vanaf het station Alphen aan den Rijn is het ongeveer 9 min..

Bekijk complete route naar Theater Castellum Alphen aan den Rijn
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te Paaspop 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Indian Summer Foto Fresku te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Zwarte Cross 2018 - Zondag
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen