cabaret: Rob Scheepers - Kom maar op! (reprise) in Parkstad Limburg Theaters

  DO.
17 JAN
ROB SCHEEPERS - KOM MAAR OP! (REPRISE) Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2019
 
Hoofdprogramma Rob Scheepers

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 17 januari 2019.
Dat is 641 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Rob Scheepers - Kom maar op! (reprise) in Parkstad Limburg Theaters
DEZE Rob Scheepers - Kom maar op! (reprise) TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 17 jan
Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
€ 10,50

Extra informatie

Rob Scheepers’ zijn leven nam een wonderlijk scherpe wending. Hij werkte als marketeer toen hij werd gevraagd om een nieuwjaarsconference te maken waarmee hij snel alle zalen beneden de rivieren meermaals uitverkocht. Hij mocht aanschuiven bij DWDD én Jinek, was de Brabantse ster van de onelinershow Padoem Patsss en zijn landelijke debuutprogramma sloot hij af in het prestigieuze DeLaMar Theater in Amsterdam. Nu is Rob, na André van Duin en Jos Brink, vaste columnist van de Privé en is hij wekelijks te horen op Radio Veronica.

Na deze transformatie realiseert de cabaretier uit Sterksel zich dat het tweede deel van zijn leven begonnen is. In zijn tweede theatersolo vertelt Rob op scherpe, herkenbare en hilarische wijze over het dagelijks leven en de verrassende wenteling die het leven zomaar kan nemen. Of Rob daar helemaal klaar voor is? ‘Kom maar op!’

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerd nieuws