cabaret: Jandino Asporaat - Judeska in de tbs-kliniek in Theater de Schalm op ZATERDAG 06 OKTOBER 2018

  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  ZA.
06 OKT
JANDINO ASPORAAT - JUDESKA IN DE TBS-KLINIEK Theater de Schalm, Veldhoven
2018
 
Hoofdprogramma Jandino Asporaat

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 06 oktober 2018.
Dat is 2000 dagen geleden.

Extra informatie

Het moment is dan eindelijk daar gekomen. Judeska belandt in een tbs-kliniek. Na meerdere aanvaringen met de wet, persoonlijke beledigingen en fysieke aanvallen tegen vrijwel iedereen die ze tegenkomt, heeft de rechtbank besloten dat Judeska achter slot en grendel moet. In deze knotsgekke klucht moet Judeska op zoek gaan naar zichzelf door middel van creatieve therapieën, groepsgesprekken en agressietraining. Maar als er één ding is waar Judeska niet tegen kan, is het wel verteld worden wat ze moet doen. Lukt het het personeel om van Judeska een beter mens te maken? Of zijn zij straks degenen die therapie nodig hebben? Eén ding weten we zeker: de tbs-kliniek zal na haar komst nooit meer hetzelfde zijn!

Route naar Theater de Schalm

Met het openbaar vervoer Vanuit NS-station Eindhoven * Stadsbuslijnen 15 en 402 (halte 'Heemweg/Centrum'). Kijk voor de laatste update m.b.t. het openbaar vervoer op www.hermes.nl Met de auto Theater de Schalm ligt aan het Meiveld in Vel..

Bekijk complete route naar Theater de Schalm Veldhoven
 

FOTO'S VAN Jandino Asporaat

Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
 
Bekijk alle 12 foto's van Jandino Asporaat

Gerelateerd nieuws